موادغذایی در فرانسوی
یکی از موضوعات اصلی در زمان ورود به زبان فرانسه، موضوع غذا و نوشیدنی است.
در صورت هرگونه سفر به فرانسه، بسیاری از کلمات در اصطلاحات مربوط به غذا و نوشیدنی در فرانسه برای شما مفید خواهد بود.
در ادامه با لیستی از موادغذایی به این زبان آشنا خواهید شد.
موادغذایی در فرانسوی
Les cuisses de grenouille: پاهای قورباغه ها
Les escargots: غذایی است که ازحلزون های خشکیخوراکی پخته شده تشکیل شده است
Le foie: جگر
pâté: موس کبدی
Le steak tartare: گوشت گاو خام فصل و ریز خرد شده
Les rognons de veaux: کلیه های گوساله
La tête de veau: سر گوساله
Les ailes de poulet: بال مرغ
Le blanc de poulet: سینه مرغ
consommé du volaille: آب مرغ
Le coquelet: مرغ نر جوان
La cuisse: ران مرغ
La poulard: مرغ ماده جوان
Le poulet / poule: مرغ
Le poulet rôti: مرغ سوخاری
La volaille: گوشت سفید
La charcuterie: مجموعه ای از گوشت های خشک شده و ترد شده
Le porc: گوشت خوک
Une saucisse / Saucisson: سوسیس
Une tranche: یک تکه
Le veau: گوشت گوساله
La viande: گوشت
Le coq au vin: مرغ در سس شراب قرمز
La crêpe: پنکیک بسیار نازک، شیرین یا خوش طعم
La galette: کرپ خوش طعم
Les huitres: صدف
Le parmentier: مانند پای شپرد، گوشت چرخ شده که با سیب زمینی له شده پوشانده شده است
Les moules: صدف
Le vol-au-vent: یک شیرینی کوچک، سبک و خوش طعم
Àpoint: گوشت نیمه پز
Bien cuit: کاملا پخته
Bleu، saignant: نیمه پخته و آبدار
Le bifteck: استیک
bro la broche: روی سیخ پخته شده است
Aïoli: سس مایونز سیر * آن را روی سیب زمینی سرخ کرده امتحان کنید
Le cassoulet: آبگوشت مملو از گوشت و لوبیا
La choucroute: ترکیب گوشت خوک و کلم ترش
Le coq au vin: مرغ در سس شراب قرمز
La crêpe: پنکیک بسیار نازک، شیرین یا خوش طعم
Fumé: دودی
Un méli-mélo: فرآورده ای مانند سوسیس
Un morceau: یک برش
Au pistou: با سس ریحان
L’amuse-bouche: یک غذای کامل اندازه یک لقمه، تعارف سرآشپز
Le beurre: کره
Les coquilles Saint-Jacques: گوش ماهی
Les oeufs: تخم مرغ
Le pain: نان
Les pâtes: ماکارونی
À votre goût: به دلخواه شماست
En cocotte: در ظرف مخصوص پخت و پز طبخ می شود
لیست مربوط به غذاها
Du jour: روز
Le fromage: پنیر
Je voudrais: من دوست دارم
Le petit déjeuner: صبحانه
Le poisson: ماهی
Les pommes de terre: سیب زمینی
Le pourboire: انعام، بخشش
Le serveur / la serveuse: پیشخدمت / پیشخدمت
Végétarien: گیاه خوار
Végétalien: گیاه خوار
L’addition: صورت حساب (باید درخواست شود)
Allérgique à: آلرژی به
و برای خانم / خانم: Et pour la madame / mademoiselle
L’assiette: بشقاب
La carte / le ménu: لیست غذا
Les champignons: قارچ
Compris / Inclus: شامل می شود
La cuisine: آشپزخانه
La dégustation: منوی تستر
Le déjeuner: ناهار
Délicieux: خوشمزه است
Le dîner: شام
آموزش زبان فرانسوی در آموزشگاه زبان آفر
فرانسه مرتباً در لیست ۱۰ کشور برتر برای مهاجرت قرار میگیرد.
افرادی به هر دلیلی قصد سفر به این کشور اروپایی را دارند باید زبان فرانسوی را به طور کامل یاد بگیرند.
آموزشگاه زبان آفر با برگزاری کلاس های خصوصی و گروهی به افرادی که قصد مهاجرت دارند کمک می کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کلاس های حضوری و آنلاین آموزشگاه زبان آفر با ما در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بنویسید